Publikované informace

V případech pořizování a zveřejňování reportážních fotografií z činnosti školy (situační záběry z vyučování, soutěží, veřejných vystoupení studentů apod.) postupujeme podle ustanovení § 84 a násl. občanského zákoníku, která upravují pořizování a používání podobizny. Souhlas se zpracováním osobních údajů k „ilustračním“ snímkům tedy není třeba vyžadovat.

V ostatních případech publikujeme textové, obrazové či zvukové materiály dle § 86 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku na základě souhlasu zaiteresovaných osob dle pečlivého výběru a uvážení. Souhlas je platný na dobu neurčitou s možností jeho odvolání.

Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů je Eurythmea z.s., Karolíny Světlé 488, 760 01 Zlín, IČ: 22762515, zpracovává v případě kontaktování ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Jaké údaje shromažďujeme od uživatelů webu

  • Informace, které nám poskytnete při vyplňování formulářů na našich stránkách;
  • pokud nás budete kontaktovat kontaktním formulářem nebo e-mailem, můžeme uchovávat záznamy o korespondenci;
  • seznam e-mailů zájemců o zasílání novinek;
  • anonymní podrobnosti o návštěvách našich stránek a domény, ze kterých čtenáři přicházejí.

V případě elektronické přihlášky ke studiu, zpracováváme následující údaje uchazečů:

  • Jméno
  • Příjmení
  • Datum narození
  • Místo narození
  • Státní příslušnost
  • Pohlaví
  • Adresa bydliště
  • Dosavadní vzdělání
  • Kontakt (e-mail, telefon)

Co děláme s informacemi, které shromažďujeme

  • interní vedení záznamů;
  • zlepšování webové stránky a sledování využití webových stránek;
  • vyhodnocení, že obsah našich webových stránek je prezentován nejefektivnějším způsobem pro Vás a pro Váš prohlížeč;
  • poskytování informací a služeb zainteresovaným, nikoli třetím stranám.

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Hromadně zpracovávaným osobním údajem na webu školy je e-mailová adresa zájemců o zasílání novinek. Odběr novinek můžete sami odhlásit odkazem v zaslané zprávě.

Anonymizované statistiky slouží k porozumění vašim potřebám, abychom dokázali poskytovat lepší služby.

Dbáme na to, aby se žádná osobní data nedostávala mimo naše severy, včetně dat pro vyhodnocování návštěvnosti stránek. Naše servery jsou umístěny v Praze.

Cookie soubory

Pojmem „cookies“ se na internetu označují textové soubory, které server umísťuje do počítače uživatele webových stránek a které následně odesílají informace o chování uživatele zpět na příslušný server. Původně měly cookies sloužit k tomu, aby usnadnily užívání internetu. Cookies mohou být použity například k využívání konkrétních funkcí webové stránky, k získávání informací o způsobu využívání webových stránek uživatelem nebo k zaznamenání položek v nákupním košíku v e-shopu anebo k zachování přihlášení uživatele.

Cookies používané na těchto stránkách

  1. Používáme soubory cookie, které jsou nutné pro správnou funkci redakčního systému. Mají označení wordpress, WP* nebo PHPSESSID a uchovávají se jen během vaší návštěvy.
  2. Wordfence testuje, zda návštěvníky jsou lidé nebo roboti s nekalými úmysly, aby se podařilo zajistit bezpečnost serveru. Soubory mají označení wordfence_verifiedHuman (24 h) a wfvt* (30 minut).
  3. Návštěvnost stránek je anonymě analyzována pomocí cookie Slimstat, nejedná se o službu třetí strany. Cookie slimstat_tracking_code se uchovává pouze 30 minut a slouží k rozlišení jednotlivých návštv. IP adresy návštěvníků jsou ve statistikách anonymizovány.

Žádná z našich cookies použitých na našich stránkách nesbírá informace, jež by obsahovaly Vaše osobní identifikační údaje, reklamní či osobní ID.

Tento web nevyužívá žádné ani další metody identifikace uživatelů jako např. užší propojení se sociálními sítěmi, flash cookies, web storage, image caching ID, canvas fingerprint.

Nevyužíváme žádné cookies třetích stran.

Jak můžete kontrolovat vaše osobní údaje

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • aktualizovat nebo opravit informace o Vás, pokud si myslíte, že jsou nesprávné nebo neúplné,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zpracovatelé osobních údajů

Kromě výše uvedeného subjektu správce osobních údajů, mohou osobní údaje zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací. Studium probíhá ve spolupráci s Alanus Hochschule für Kunst und Gesellschaft, Villestraße 3, 53347 Alfter bei Bonn, Německo.

Stránky třetích osob a obsah

Video obsahy jsou načítány ze serveru Youtube.com. Písma jsou načítána ze serveru Google Fonts.

Na webových stránkách nebo v materiálech ke stažení mohou být zahrnuty odkazy na webové stránky třetích stran. Tyto odkazy jsou poskytovány pouze pro Vaši informaci, a pokud se rozhodnete navštívit jakékoliv stránky třetích stran nebo poskytnout informace na libovolné webové stránky třetích stran, činíte tak na vlastní nebezpečí.